Smartwalker Pro

Pris: Vänligen begär offert!

SMARTWALKER PRO är lämplig för dig som arbetar med Rehabilitering och Friskvård. Den tillverkas i Danmark och görs på beställning vilket ger dig en unik möjlighet att få en vattenträningsmöjlighet som passar dina lokaler och ditt sätt att arbeta

SMARTWALKER PRO är tillverkad i rostfritt stål/stainless steel och det härdade glaset som ger möjlighet till fri insyn runt om är 12mm tjockt.

SMARTWALKER PRO är mycket användarvänlig då allt styrs från en manöverpanel, så det är inga kranar som ska öppnas och stängas i den dagliga verksamheten. Vattentanken rymmer ca. 1000liter uppvärmt och filtrerat vatten.

SMARTWALKER PRO ger dig möjlighet att utnyttja dina lokaler på bästa sätt då vattentanken kan placeras bredvid SMARTWALKER eller stå i ett annat rum eller vid sidan av.

SMARTWALKER PRO kan levereras med upp och nedförslutningsfunktion och med stegskena så man också kan stå inne hos hunden vid träningen. Utvändigt mått 170x69x103cm ( LxBxH ) Löpbandet kan enkelt lyftas vid rengöring Rening sker med UV-ljus = ingen tillsats av klor e.dl. nödvändig. Men utrustningen tål klor om du önskar tillsätta det.

Artikelnr: 33 Kategori:

Beskrivning

 

Pris: Vänligen begär offert!

SMARTWALKER Pro är lämplig för dig som arbetar med Rehabilitering och Friskvård. Den tillverkas i Danmark och görs på beställning vilket ger dig en unik möjlighet att få en vattenträningsmöjlighet som passar dina lokaler och ditt sätt att arbeta

SMARTWALKER Pro är tillverkad i rostfritt stål / stainless steel och det härdade glaset som ger möjlighet till fri insyn runt om är 12 mm tjockt.

SMARTWALKER Pro är mycket användarvänlig då allt styrs från en manöverpanel, så det är inga kranar som ska öppnas och stängas i den dagliga verksamheten. Vattentanken rymmer ca. 1000 liter uppvärmt och filtrerat vatten.

SMARTWALKER Pro ger dig möjlighet att utnyttja dina lokaler på bästa sätt då vattentanken kan placeras bredvid vattentraskaren  eller  på avstånd, max 6m, i ett annat rum eller vid sidan av.
Det finns också möjlighet att välja om du vill ha in och utgång på kortsida/kortsidor eller en bredare ingång på en långsida.

SMARTWALKER Pro kan levereras med upp- och nedförslutningsfunktion och med stegskena så man också kan stå inne hos hunden vid träningen. Utvändigt mått 170x69x103 cm ( LxBxH ) i grundutförande. Löpbandet kan enkelt lyftas vid rengöring. Rening sker med UV-ljus = ingen tillsats av klor nödvändig. Utrustningen tål klor om du önskar tillsätta det.

Till SMARTWALKER PRO finns nu också tillval som t.ex. ökad hastighet på löpbandet, elektrisk incline, counterflow/motströmsstråle, behållare för tillbehör m.m.

Vi säljer också tillbehör såsom filterstrumpor  som byts vid behov (vi byter ca 1g/vecka  ), Filtermedia som byts ca 6ggr/år  och en del annat som kan behövas. Välkommen att höra av dig!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.