Smartwalker

Våra vattentraskare

SMARTWALKER Duo är både ett vattenlöpband och ett vanligt löpband. Speciellt utvecklat till hemmabruk för dig som hundägare, uppfödare/kennel.

SMARTWALKER Light är en ny vattentraskare för dig som vill ha ett löpband för hobby eller halvproffesionellt bruk.

SMARTWALKER Pro är ett vattenlöpband med tillval som kan anpassas dig som arbetar med Rehabilitering och Friskvård.

SMARTWALKER Pro Premium är för dig som vill ha ALLT och lite till. För dig som arbetar med Rehabilitering, Friskvård eller träning.

Vad har vi mer?

SMARTVIBER vibrationsbänk ger möjlighet till cirkulationsökning på ett lugnt och avslappnande vis för din hund, oavsett om det gäller för uppvärmning innan träningspass eller avslappning efter träningspass, eller i rehabiliterande syfte efter skada.

Smartviber finns i 3 storlekar:
– Smartviber mini med liggyta 61x49 cm
– Smartviber M med liggytan 61x99 cm
– Smartviber XL med liggyta 80x120 cm
Samtliga med steglöst frekvensvred 0-30 Hz och med maxbelastning 100 kg.
Nu med automatisk avstängning efter 17minuter
Kan omstartas manuellt

SMARTCHECK är en belastningsvåg med fyra individuella zoner. Med SMARTCHECK kan du påvisa avlastning och hälta hos hundar. 

SMARTCHECK visar belastningen på de enskilda benen i den digitala displyen och man kan därmed upptäcka var avlastning/belastningen är  genom att hunden lockas att stå / placeras med en tass på varje platta.

SMARTCHECK tydliggör också för djurägaren hur belastningen är.

SMARTCHECK är ett bra hjälpmedel både då man vill bekräfta felbelastning men också som kontroll efter behandling för att se framsteg och att träningen resulterat i jämn belastning.

SMARTCHECK kan användas på Veterinärklinik – rehab och friskvårdsklinik- djurbutik m.fl. för en enkel rörelsekontroll då man misstänker hälta.

SMARTWASH är en komplett hundtvätt. Med SMARTWASH slipper man som hundägare att städa badrummet hemma, arbetsställningen känns oftast bättre, man slipper våt hund i hela huset och SMARTWASH tolereras oftast jättefint av våra hundar. Vi vänder oss till hunddagis, hundpensionat, hundklubbar, butiksägare, bensin- och servicestationer, campingplatser, kommuner m.m.

SMARTWASH tillverkas i Danmark i ”rostfritt” stål, har ett ”badkar” med öppningsbar lucka för att släppa in och ut hunden. Botten av karet täcks av ett gummerat halkskydd, och avloppet finns mitt under. På väggen till teknikskåpet hänger en föntork med utbytbara munstycken, 1st dusch och 1st tryckhandtag för schampo.

I teknikskåpet finns vatten-värmare med termostat för reglering av vattentemperaturen. Anslutningen till vattnet sker via 2 m slang med ½” koppling. Elanslutning; 3 fas ( 3x230v) 16 amp, 5pol EU

Det finns plats för 4 behållare på 10L för schampo eller 2-i-1 schampo/balsam.

SMARTWASH är tänkt att stå i ett frostfritt utrymme med tillgång till 3-fas el, vatten och golvbrunn.
Givetvis kan du få din egen logga på bakväggen och du väljer själv vilken text och tid som du vill skall programmeras.

Galleri

Tryck på bilderna för att gå till galleriet.

DUO
LIGHT
PRO
PREMIUM
SMARTVIBER
SMARTCHECK
SMARTWASH

Om oss

4bens Rehab är återförsäljare av SMARTproduktserie sedan 2017, till Sverige, Norge och Finland. SMART-produktserie består av SMARTWALKER, en vattentraskare/ vattenlöpband som till stor del kan anpassas efter dina önskemål och behov oavsett om du är en hundägare – kennel – uppfödare eller om du arbetar med Rehabilitering och Friskvård på Veterinärklinik och vill inkludera våra produkter i din verksamhet.

Vi har också SMARTVIBER, en vibrationsplattform som finns i 3 olika storlekar och SMARTCHECK belastningsvåg som hjälper dig i ditt dagliga arbete med att synliggöra ev. hälta/ avlastning. Med en kontroll på SMARTCHECK efter behandling kan också bedömning av förbättring ses.

Samtliga SMARTprodukter, SMARTWALKER vattentraskare, SMARTVIBER vibrationsplattform och SMARTCHECK belastningsvåg tillverkas i Danmark sedan år 2012 . Och använts av såväl hundägare som yrkesverksamma inom rehabilitering och friskvård, på veterinärkliniker och inom militären och annan myndighet, speciellt Sverige, Danmark och Norge men också några andra europeiska länder.

Hos oss på 4bens Rehab används vattentraskaren SMARTWALKER, SMARTVIBER vibrationsplattform och belastningsvågen SMARTCHECK i vår dagliga verksamhet med rehab och friskvård.
Vi har också en mycket uppskattad SMARTWASH Hunddusch.
Välkomna att höra av er om ni vill se och testa SMARTprodukterna, så bokar vi en tid!

OBS! Samtliga SMARTprodukter specialtillverkas just för den som ska ha den. Vilket ger möjlighet till anpassning av speciellt SMARTWALKER PRO. Ingen lagerhållning = lägre pris

Hur kommer du i kontakt med oss?

Här finns vi

Elementvägen 13, 70227 Örebro

Ring oss

+46 76 7761101

Maila oss

4bensrehab@4bensrehab.se